جشنواره سلامت غذا، با رويكرد ارتقاي سطح سلامت غذا در ۲۵ تير برگزار خواهد شد و يكي از حاميان معنوي در برگزاري اين جشنواره، سازمان ميراثفرهنگي ميباشد. در ادامه با آژانس مسافرتي مهرپرواز همراه باشيد.
اهداف مختلف در برگزاري جشنواره سلامت غذا
طبق استناد به «سند ملي تغذيه و امنيت غذايي» كه از سوي دبيرخانه شوراي عالي سلامت و امنيت غذايي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي منتشر شده ، كشور ما امروزه با انواع مشكلات تغذيهاي دست و پنجه نرم ميكند.تغيير الگوي مصرف غذا و شيوه زندگي مردم، رژيم غذايي ناسالم و همچنين آمار رو به افزايش مصرف روزانه غذاي افراد از فستفودها و همچنين بي توجه به استفاده از مواد غذايي سالم، زمينهساز شيوع بيماريهاي غيرواگير مانند سكتههاي قلبي و مغزي، افزايش فشارخون، ديابت، چاقي و انواع سرطانها شده كه اين امر علاوه بر كاهش طول عمر افراد جامعه، باعث تحميل هزينههاي درماني سنگيني به كشور شده است.
بنابراين از جمله اقدامات اساسي در مسير داشتن جامعه ايي پويا و سالم، از يك سو بهبود بخشيدن به سيستم سلامت و كيفيت غذايي در محصولات صنايع غذايي و مراكز خدمات غذايي مي باشد و از سويي ديگر ارتقاي سواد تغذيهاي شهروندان ميباشد.
بنابراين در راستاي تغيير الگوي تغذيه و ارتقاي سطح آگاهي در ۲۵ تير ماه سال ۹۸، جشنواره سلامت غذا با حضور مسئولان بخش سلامت كشور، در راستاي تغيير يافتن الگوي تغذيه و ارتقاي سطح آگاهي مردم با چشمانداز رسيدن به جامعه سالم و پويا از راه بهبود سيستم سلامت صنايع غذايي با نگرش استفاده از محصولات غذايي سلامت، تغيير نگرش و فرهنگ تغذيه سالم در جامعه در راستاي اطلاح الگوي تغذيه و ارتقاي سطح آگاهي برگزار خواهد شد.
بهبود سيستم سلامت غذا، به غير از ايجاد زنجيره سلامت غذايي كه از صنايع كشاورزي توليدكننده گان مواد اوليه، صنايع غذايي، رستورانها و مراكز خدمات غذايي كه به سلامت و در نهايت مصرفكنندگان متعهد تشكيل شده باشد امكانپذير نخواهد بود و واحدهاي مذكور، نقش مهمي در پيشبرد اهداف طرح سلامت غذا، خواهند داشت.( اخبار گردشگري مهرپرواز را دنبال كنيد)
- پنجشنبه ۰۶ تیر ۹۸ | ۱۲:۵۸
- ۹ بازديد
- ۰ نظر